JJ Whitley Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. JJ Whitley Gin

JJ Whitley Gin

Viser alle 2 resultater

JJ Whitley Gin

Leder du efter lækker gin til en god pris. Så bør du overveje JJ Whitley Gin. Deres lækre flasker har nemlig en fantastisk smag og kvalitet – særligt til prisen. De laver nemlig nogle fantastiske hverdags gin, som bare sidder lige i skabet. Vi har dem naturligvis til lave priser – og vi giver dig prisgaranti, hvis du finder dem billigere! Så du kan trygt handle din gin hos os!

Vi er vilde med de ærlige gin, som JJ Whitley producerer til os. De holder nemlig 100% hvad de lover. Og det er nogle af vores go-to hverdagsgin. De skuffer nemlig aldrig og kvaliteten er rigtig høj.

Lige nu har vi deres Dry Gin og deres lækre hyldeblomstgin på lager. Både i 0,7 og i miniatureflasker. Så bare slå dig løs! Og vi arbejder på at få flere varianter hjem fra destilleriet.

De bliver produceret i England på Langley Distillery i Birmingham, som er et af Englands største destillerier. Men familien bag ginbrandet har selv en masse know-how. De har nemlig lavet spiritus i hele 8 generationer. De har nærmest gin i blodet!

Menu