Japansk Gin

Japansk Gin

Viser alle 5 resultater

Japansk Gin / Gin fra Japan

Yōkoso! Velkommen til vores unikke udvalg af japansk gin. Vi har samlet vores favoritter og vi har dem selvfølgelig til en skarp pris. Og vi giver prisgaranti, hvis du skulle finde dem billigere i Danmark.

Japansk blomstrer virkelig med gin for tiden og der kommer mange nye spændende brands fra landet. Og det er faktisk svært at følge med. Vi arbejder derfor hårdt på at kunne give dig et større udvalg af gin fra Japan. Men der er langt fra Japan til Danmark, så det kan godt tage lidt tid. Men vi arbejder altså på det.  Og har du et godt tip til os, så hører vi meget gerne fra dig! Vi har takket være vores store leverandør netværk mulighed for at få spændende ting hurtigt hjem.

Heldigvis er der en “snydeløsning”. Den japanske inspiration er nemlig også kommet til Vesteuropam  hvor eksempelvis Kokoro Gin og Hanami Gin viser, hvordan man også her lader sig inspirere af japanske smage og skikke. Derfor er det altså ikke kun fra Japan at man kan få japansk gin.

Det er særligt japanernes kærlighed til kirsebærblomster, som har skinnet igennem i destilleriet verden over. Og på mange måder er det blevet en inkarneret ingrediens når vi taler gin fra Japan eller japanskinspireret gin.

Menu