Irsk Gin

Viser alle 6 resultater

Irsk Gin / Gin fra Irland

Man siger at folk fra Irland drikker meget, men hvem kan klandre dem for det, når man tænker på hvor meget god spiritus øen kan byde på. Og der findes også masser af lækker Irsk Gin! Øen har en utrolig lang og rig destilleritradition, som nu fokuserer mere og mere på gin, hvilket betyder at det konstant dukker nye gin fra Irland op. Og der er meget godt imellem!

Du har sikkert allerede prøvet en irsk gin, for der er heldigvis mange af dem, som allerede er kommet til Danmark. Og hvis ginbølgen ellers fortsætter herhjemme, så skal der nok også komme mange flere. Og det brokker vi os i hvert fald ikke over!

Det er svært at sige noget generelt om gin fra Irland. For der findes både helt klassiske flasker og så mere unikke og innovative ting. Øen har simpelthen det hele og der er noget for enhver smag og stil.

Lige nu skammer vi os faktisk en smule over at vi kun har irsk gin fra et eneste destilleri. Og vi ved godt, at der er mange flere spændende flasker på den grønne ø. Og vi skal nok også få udvidet sortimentet! Og hvis du har en ide til en unik flaske, som vi bare må have, så skriv endelig til os! Vi har god erfaring i at få spændende flasker hjem til Danmark.

Menu