Brasiliansk Gin

Brasiliansk Gin

Viser alle 4 resultater

Brasiliansk Gin / Gin fra Brasilien

Gin er bare verdensomspændende nu! Det er også forklaringen på, at du kan finde brasiliansk gin på en dansk webshop. Og selvom der er masser af gode danske gin, så har vi altid haft lyst til at hive de bedste flasker hjem fra hele verden – og det indbefatter nu også gin fra Brasilien.

Det store, eksotiske land har masser af fremmedartet natur og eksotiske råvarer, som vi ikke er vant til i Danmark. Derfor kan en brasiliansk gin og så give en helt ny ginoplevelse. Og hvem vil ikke gerne prøve noget helt nyt? Det vil vi i hvert fald gerne! Og da vi smagte på McQueen and the violet fog gin – så vidste vi, at der var potentiale i Brasilien.

Normalt er brasilien kendt for Cachacha, men de kan altså også sagtens lave gin – og vi er sikre på, at der vil komme mange flere nye flasker fra det store land. Vi sidder klar og holder øje for dig.

Vores udvalg af gin fra Brasilien er mildt sagt stadig smalt. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du enten er importør eller bare har et tip til os, om en brasiliansk gin, som vi bør have i shoppen. På forhånd tak,

Menu