Filliers Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Filliers Gin

Filliers Gin

Viser et enkelt resultat

Filliers Gin

Siden 1880 har Filliers familien lavet gin til os. Og det er de dygtige til og derfor er vi vilde med Filliers Gin – som udover at være lækre er virkelige skarpe i prisen. Så du får fantastisk smag og kvalitet til en meget lav pris. Det gamle, familiejede destilleri er på en og samme tid moderne og traditionelle. Eksempelvis bliver en af deres gin lavet 100% efter en opskrift fra 1928. Det er da meget fedt ikke? Men de er ikke bange for at eksperimentere med nye smage og ingredienser. Og de har fået skabt sig et lækkert og variereret sortiment af premium gin.

Destilleriet ligger i øvrigt i den lille belgiske by Deinze. Og udover gin laver de også likører og er nu også i gang med at skabe deres første whisky. Det er rigtig spændende.

Men tilbage til ginnen. Det er jo trods alt det, som det handlet om her. Lige nu har vi tre varianter på lager fra Filliers Destilleriet. Vi har selvfølgelig deres klassiske Filliers 28 Dry Gin, men også deres farligt prisvenlige Barrel Aged Gin. Og vores nyeste tilgang er den meget dejlige Pine Blossom Gin. Og vi har det hele til Danmarks laveste pris – og det giver vi dig prisgaranti på!

Mangler vi en variant fra destilleriet? Så bare skriv til os- Vi kan få det meste hjem. Hurtigt og til skarpe priser!

Menu