Farveskiftende Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Farveskiftende Gin

Farveskiftende Gin

Viser alle 8 resultater

Farveskiftende Gin

Her finder du vores unikke udvalg af farveskiftende gin. Og ja. Du læste rigtigt. Her finder du gin der skifter farve, når du mikser dem med tonic. Og det er hverken magi, tilsætningsstoffer eller kemikalier, som får det til at ske. Kreative ginmagikere har fundet frem til naturlige planter, som kan få magien til at ske og ginnen til at skifte farve. Vi har samlet de lækreste flasker – og vi giver dig prisgaranti på dem alle!

Så hvis du vil imponere dine gæster lidt ekstra næste gang du serverer en G&T. Så ved du, hvor du skal lede. Vi står både inde for smag og wow-effekt!

Hvordan kan en gin skifte farve?

Godt spørgsmål. Det handler om kemi og skiftet mellem en basisk gin og en syrlig tonic. Men det hele er altså helt naturligt. Det garanterer vi!

En af de mest udbredte ingredienser i denne type gin er den blå ærteblomst, hvilket man foreksempel ser hos Six Dogs Blue Gin. Når planten møder den syrlige gin aktiverer det et stof, som får ginnen til at skifte farve.

Når det gælder Old Curiosity og deres tre farveskiftende gin, vil folkene bag, dog ikke ud med hemmeligheden. De fortæller os kun at det er planternes naturlige indholdsstoffer, der får det til at ske.

Kender du til en lækker farveskiftende gin, som vi har overset. Så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi vil nemlig bare have det største og bedste udvalg! Men der sker så meget på ginscenen, at det nogle gange kan være svært at følge med i det hele.

Menu