Edinburgh Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Edinburgh Gin

Edinburgh Gin

Viser alle 4 resultater

Edinburgh Gin

Her har vi samlet vores lækre udvalg fra Edinburgh Gin – vi har både deres gin og ginlikør på lager til dig. De giver os et bredt udvalg – og alle flasker er af højeste kvalitet! Det største problem er at vælge, hvor man vil starte! Og som altid giver vi dig selvfølgelig prisgaranti!

Med åbningen af Edinburgh Gin Distillery i sommeren 2010 fik den skotske by endelig igen et gindestilleri, som kunne genskabe byens glorværdige fortid som ginhovedstad i Skotland. I 1777 var der 8 lovlige og mindst 400 illegale destillerier i byen. Og fra byens havn blev der sendt uanede mængder af gin til det ginhungrende London. Og sådan er det ved at blive igen. De prisvindende varianter fra Edinburgh Gin har nemlig taget hele verden med storm. Faktisk går det så godt at de efter få år måtte åbne et yderligere destilleri, for at kunne følge med.

Deres gin er alle lavet med inspiration og råvarer fra den skotske natur. De vil nemlig skabe ægte skotsk gin! Og det fungerer fantastisk. De har nemlig lavet nogle klassiske gin, som stadig har et lækkert skotsk twist. De er alle lette at gå til og lette at mikse med. Og der er meget godt i vente, hvis du køber en af deres gin. Det lover vi dig!

Menu