Burleighs Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Burleighs Gin

Burleighs Gin

Viser alle 6 resultater

Burleighs Gin

Som det er set så ofte starter også historien om Burleighs Gin med to gode venner som gerne vil lave gin. Men det er få der gennemfører det så smukt som disse to venner. De har nemlig ikke bare opbygget et succesfuldt destilleri – nej de har lavet et såkaldt lifestyle gin brand. Hvad end det så præcist er. Men de har skabt et unikt sortiment af lækre gin, som vi er stolte af at have. Og vi giver dig selvfølgelig prisgaranti på dem!

Destilleriet ligger i Leicestershire i det centrale England. Deres ginserie er inspireret af den skov, som ligger rundt om destilleriet. Og derfra kommer nogle af de mest fremtrædende ingredienser. Og i det hele taget er de meget lokalt forankrede. Og det er ikke så overraskende at de faktisk har lavet en gin til den lokale fodboldstolthed Leicester. I det hele taget laver de mange spændende collaborations, som giver udslag i nogle unikke gin. De kommer desværre bare sjældent til Danmark. Men vi skal nok holde øje og se hvad vi kan få hjem!

Men vi har hele den såkaldte Core-Range fra Burleighs Gin. Og det tæller både Dry Gin, Pink Gin, Export Strengh og Distillers Cut. De er alle relativt klassiske i smagen – og utrolig lette at mikse med. Hvilken en bliver din favorit?

Menu