Bobby’s Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Bobby's Gin

Bobby's Gin

Viser alle 3 resultater

Bobby’s Gin

Fra ginbyen Schiedam i Holland har vi fået fingrene i de to lækre varianter fra Bobby’s Gin. De har både lanceret en dry gin og en jenever. Og begge er virkelig værd at gå efter. De er en fusion mellem traditionel hollandsk gin og genever og så inspiration og råvarer fra Indonesien. Vi har faste lave priser på dem. Og finder du dem billigere, så matcher vi altid prisen!

Brandet blev grundlagt af Sebastiaan Van Bokkel i 2014. Men han kan takke sin bedstefar for både inspiration, navn og opskrift. Det kommer nemlig fra bedstefaderen Jacobus Alfons med kælenavnet Bobby.

Så vi skal faktisk tilbage til 1950’erne og vi skal hele vejen til Indonesien. Her var Bobby nemlig født og opvokset. Han vendte dog hjem til Holland, hvor han begyndte at eksperimentere med at mikse klassisk hollandsk genever og gin med de smage og indtryk han havde med sig fra Indonesien.

Alt dette fandt Sebastiaan dog først ud af efter bedstefarens død. I 2012 fandt han nemlig en flaske hjemme hos bedstemoren, som også fortalte ham historien. Og da han samtidig fik lov til at smage på Bobbys oprindelige gin var han solgt. Han fik genskabt opskriften så godt som muligt. Og han skabte en gin og en genever, som kombinerer klassiske ingredienser med eksotiske smage fra Indonesien. Og resultatet er helt fantastisk!

Hvor bliver Bobby’s Gin lavet?

Det foregår på Herman Jansens Destilleriet i Schiedam – Hollands gin- og geneverhovedstad. Det familieejede firma blev grundlagt helt tilbage i 1777, hvilket gør det til et af landets ældste destillerier. Og samarbejdet mellem Sebastiaan van Bokkel og destilleriet har været så godt at Herman Jansen har købt sig ind i firmaet. Vi spår partnerskabet en stor fremtid. Men det er spændende at se, om de kommer til at lancere nye produkter. Hvem ved hvad gamle Bobby ellers havde i ærmet?

Menu