Boatyard Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Boatyard Gin

Boatyard Gin

Viser alle 3 resultater

Boatyard Gin / Boatyard Distillery

Hos PureGin finder du alle Boatyard Gin! Okay. De har “kun” lanceret 2 varianter indtil videre, men vi står altså også klar, når/hvis de kommer med endnu en gin. Hvad der er vigtigt for dig at vide er, at vi altid giver dig prisgaranti på alle gin fra Boatyard Distillery! Så du kan altid trygt handle hos os.

Vi er meget glade for at have de unikke Boatyard Gin i vores sortiment af premium gin. Hvorfor spørger du? Jo.. Bare kig på dem. Flaskerne i sig selv er jo næsten grund nok til at købe dem.

Men bare rolig – indholdet er også helt fantastisk. Deres flasker er fyldt med god smag, masser af fylde og så er de samtidig bløde og ret lette at nyde.

Og som en ekstra appelsin i turbanen, så er deres gin 100% økologiske!

Hvor kommer Boatyard Gin fra?

De kommer fra Irland. Mere specifikt fra Nordirland. Destilleriet ligger nemlig i Fermanagh – det ligger naturskønt ved bredderne af Lough Erne og det skulle være et besøg værd. Og ja. Det er åbent for turister og ginnørder.

I øvrigt er destilleriet indrettet i et nedlagt skibsværft – og det er netop der, at brandets navn kommer fra.

Hvem har grundlagt Boatyard Distillery?

Det har Joe McGirr. Han havde arbejdet i spiritusbranchen længe, men han havde hele tiden haft en drøm om at vende tilbage til Fermanagh, hvor han er vokset op. Han ønskede at forvandle de lokale råvarer til spiritus – og for ham er selve landbruget lige så vigtigt som destilleringen. Derfor bruger han kun lokalt dyrket korn, som han kan stå inde for.

Menu