Adnams Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Adnams Gin

Adnams Gin

Viser alle 2 resultater

Adnams Gin

Vi har fået os en lille forelskelse. Og det er Adnams Gin, som har fået en særlig plads i vores hjerte. Og det er der flere gode grunde til. For det første smager de fantastisk – men vi er også vilde med designet, historien bag destilleriet og deres lokale forankring i Southwold (De har lavet en velgørende fond, som støtter lokale projekter). Vi kan simpelthen ikke sige noget dårligt om disse gin, selv hvis vi prøvede!

Vi har som nævnt skruet helt ned for prisen på Adnams Gin. Så du kan selv vælge, hvilken gin du vil smage. Lige nu har vi deres Copper House Gin og First Rate Gin på lager. Men vi satser på at kunne udvide sortimentet snart. Destilleriet har nemlig for nylig lanceret en par spændende ginnyheder.

Og hvis du ikke tror på vores ros, så kan vi oplyse at destilleriet har vundet prisen for “Verdens Bedste Ginproducent”. Hvad siger du så? Og vi synes i øvrigt at det er fuldt fortjent.

Og hvis du er interesseret i deres vodka, skal du endelig bare kontakte os. Vi kan få de prisvindende flasker hjem på 1-2 hverdage.

Menu