Gin & Tonic

  1. Forside
  2. Shop
  3. Gin & Tonic

Gin & Tonic

Viser alle 4 resultater

Gin & Tonic Pakker

Hvis du ligesom os bare elsker Gin & Tonic, så tror vi også at du vil elske vores Gin & Tonic Pakker, som forkæler dig med lækre smagskombinationer til skarpe priser. Vi har smagt på utallige gin og tonic sammen og hver for sig – alt sammen for at sammensætte de bedste pakker til dig! På vores webshop finder du i øvrigt også lækre glas, som du kan nyde din G&T’er i!

Vi arbejder stærkt på at udvide og forbedre denne side, så du kan få endnu flere unikke og dejlige G&T-oplevelser. For det skal ikke være svært at lave sig en god Gin og Tonic.

Har du nogle tips til os, så tager vi også meget gerne imod dem!

Hvad er historien bag Gin & Tonic?

Det hele startede jo faktisk som malariamedicin. De udsendte engelske soldater var nemlig nødt til at tage kininpiller for at holde sygdommen væk, når de opholdt sig i de oversøiske kolonier. Kininen blev indtaget som tonic, men englænderne var ikke vilde med den bitre smag. Derfor begyndte de at blande gin, lime og sukker i. Og det var starten på G&T’en, som vi kender den i dag. Og måske kan vi endda stadig bruge undskyldingen om at det er medicin, når vi trænger til en G&T?

OBS:

Har du lyst til en G&T-kombination, som vi endnu ikke har lavet en pakke med – eller ønsker du at tilkøbe flere tonic. Så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så skal vi nok sætte en personlig pakke sammen til dig.

Menu