Blind Tiger Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Blind Tiger Gin

Blind Tiger Gin

Viser alle 2 resultater

Blind Tiger Gin

Vi kan ikke rose Blind Tiger Gin nok. De har nemlig det hele. To lækre gin, som kommer i nogle smukt designede flasker, der vil pynte i enhver hjemmebar. Og vi har dem til Danmarks skarpeste pris. Og hvis du skulle finde dem billigere, så matcher vi altid prisen til dig!

Det er ikke kun her hos PureGin at vi er ret vilde med de lækre belgiske Gin. Begge deres gin har nemlig vundet masser af internationale priser og udmærkelser. Bland andet har destilleriet taget tre guldmedaljer med hjem fra SIP Awards i Californien.

Deres to gin er ret forskellige og har hver især meget at byde på. Deres Piper Cubeba er en intens og krydret gin, mens deres Imperial Secrets får en utrolig aromatisk og spædende smag fra de tre slags te, der indgår.

Hvor bliver Blind Tiger Gin lavet henne?

Det hele sker i Belgien på det lille Deluxe Distillery, som ligger i det vestlige Belgien. Her har spiritusentusiasten Thomas Baert sat sig for at skabe unikke og håndlavede spiritusser. Udover disse to lækre gin, står de også bag den unikke og smukke Mary White Vodka.

Menu